همان طور که می دانید سال گذشته اسنپدراگون ۸۱۰ با مشکل گرمای بیش از حد مواجه بود. بسیاری از شرکت ها گزینه های زیادی برای حل این مشکل نداشتند. برخی از آنها به تراشه ی قبلی کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸۰۸ روی آوردند. شمار دیگری از شرکت ها به تراشه های سخت مدیاتک روی آوردند و شماری دیگر سعی بر کم کردن میزان گرمای تولیدی این تراشه داشتند.
با توجه به مشکلات گرمایی که در اسنپدراگون ۸۱۰ وجود داشت، سامسونگ پیش بینی کرد که ممکن است تراشه اسنپدراگون ۸۲۰ کوالکام نیز چنین مشکلی داشته باشد. از این رو این شرکت در ساخت گوشی های گلکسی اس ۷ که از تراشه اسنپدراگون ۸۲۰ استفاده می کنند از لوله های خنک کننده برای کاهش دمای دستگاه خود بهره گرفته است.
ممکن است این عمل سامسونگ در همه گیر شود و در آینده شاهد استفاده ی بیشتری از لوله های خنک کننده در داخل دستگاه ها باشیم. سامسونگ به غیر از مدل گلکسی اس ۷ مجهز به اسنپدراگون ۸۲۰ که قرار است در آمریکا و چین عرضه شود، از چیپ ست اختصاصی خود یعنی اگزینوس ۸۸۹۰ نیز استفاده کرده است که به گفته ی این شرکت گرمای کمتری نسبت به اسنپدراگون ۸۲۰ تولید می کند.
در حال حاضر اکثر تولید کننده های گوشی هوشمند از گرافیت برای پایین آوردن دمای گوشی استفاده می کنند. اما استفاده از این لوله ها منجر به کاهش دمای بیشتری می شود. گزارش ها حاکی از این است که دیگر تولید کنندگان به استفاده از این لوله های حرارتی ترغیب شده اند. اما نکته ای که وجود دارد این است که سازندگان گوشی های هوشمند برای طراحی قالب این لوله ها باید هزینه های زیادی را متحمل شوند. چرا که طراحی هر گوشی با گوشی دیگر متفاوت است بنابراین ممکن است که این کار مقرون به صرفه نباشد.
اما به نظر می رسد با توجه به استفاده ی سامسونگ از این لوله های کاهش دما در ساخت پرچمدارانش، سازندگان زیادی مایل به استفاده از طراحی مشابه باشند.
.
.
منبع: phonearena
نوشته بعد از به کار گیری سامسونگ از لوله های خنک کننده، استفاده از این روش مرسوم خواهد شد اولین بار در عصر تکنولوژی – تکرا پدیدار شد.
Source: تکرا