ویروس ابولا قربانی دیگری داشته است.
کمتر از ۲۴ ساعت بعد از اعلام خبر ریشه کن شدن ابولا در لیبریا توسط سازمان بهداشت جهانی، نمونه ی دیگری از ویروس ابولا در همسایگی لیبریا، یعنی کشور سیرا لئون کشف شد.
سخنگوی سازمان، گرگوری هارل در توییتر خود اعلام کرده است که فرد بیمار گزارش شده یک خانم ۲۲ ساله بوده و متاسفانه جان خود را از دست داده است.
به دنبال خبر اعلام شده، تیم تحقیقاتی برای بررسی های بیشتر به محل اعزام شدند. این تیم قرار است نحوه ی ابتلای این خانم به ویروس ابولا را در کشوری مورد بررسی قرار دهد که ماه ها قبل، ریشه کن شدن ابولا را در آن شنیده بودیم. خبر ریشه کن شدن ویروس ابولا در کشور سیرا لئون، در تاریخ ۷ نوامبر سال ۲۰۱۵ منتشر شد.
بنا بر اخبار منتشر شده، این بیماری در شهر Tonkolili که در مرکز این کشور واقع شده، اتفاق افتاده است.
سازمان بهداشت جهانی از چگونگی ابتلای این خانم ۲۲ ساله به ویروس ابولا اخباری منتشر نکرده است؛ اما با اینجال این نمونه را “شعله ور شدن” نامید. این لغت در شرایطی به کار می رود که ناقل ویروس فردی باشد که از این بیماری جان سالم به در برده است.
ویروس ابولا می تواند ماه ها بعد از درمان فرد بیمار، در بدن او باقی بماند. کره ی چشم و بیضه ها، از جمله نقاطی در بدن هستند که سیستم دفاعی بدن به راحتی نمی تواند از آنها در مقابل ویروس ها دفاع کند. بنابراین مردانی که از این بیماری جان سالم به در می برند، تا ماه های بعد از درمان در مایع منی شان، ناقل این ویروس بوده و آن را حفظ می کنند.
روز سه شنبه، همزمان با اعلام خبر ریشه کن شدن ابولا در لیبریا، سازمان بهداشت جهانی در باره ی وقوع رویداد “شعله ور شدن” هشدار داده بود.
آژانس سلامت جهانی در بیانیه ی روز جمعه اعلام کرد که سران بهداشت کشور سیرا لئون به سرعت نسبت به این مورد گزارش شده عکس العمل نشان داده اند. اما مساله ی مهم در اینجاست که بیماری ابولا، بعد از فوت فرد بیمار تشخیص داده شد؛ بنابراین، مراقبت های صورت گرفته مناسب نبوده است. خبر های بعدی مدعی هستند که این زن جوان به سرعت به بیمارستان انتقال داده شد و به خوبی تحت درمان قرار گرفت، اما متاسفانه بیماری ابولا در او تشخیص داده نشد و بنا به دستور پزشک از بیمارستان مرخص شد.
شیوع ابولا در غرب آفریقا، بزرگترین شیوع بیماری جهان محسوب می شود. اولین نشانه های ویروس ابولا از دسامبر سال ۲۰۱۳ اعلام شد. تا به حال، بیش از ۲۸۶۰۰ نفر به این بیماری مبتلا شده و از این تعداد ۱۱۳۰۰ نفر جان باختند.
.
با عضویت در کانال رسمی تکرا در تلگرام از آخرین اخبار روز تکنولوژی مطلع باشید.
.
منبع: techinsider
نوشته ویروس ابولا هنوز ریشه کن نشده است اولین بار در عصر تکنولوژی – تکرا پدیدار شد.
Source: تکرا